7 maart 2019
Kantoormeubilair PR10RE naar redactieruimte jongerenwebsite WhatTheFean

De medewerkers van jongerenwebsite WhatTheFean zijn erg blij met hun nieuwe tafels en bureau. PR10RE bood overtollig kantoormeubilair gratis aan via de maatschappelijke marktplaats van Hart voor Heerenveen. Met deze tafels kan WhatTheFean werkplekken creëren in de redactieruimte van Jongerencentrum Casa in het centrum van Heerenveen.

Via de enthousiaste managementassistente Rommie Waslander biedt PR10RE accountants & belastingadviseurs regelmatig overtollig kantoormeubilair of bijvoorbeeld gebruikte beeldschermen aan via Hart voor Heerenveen. Weer een mooi voorbeeld van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen; wat de één over heeft kan de ander goed gebruiken.

edwin2.jpg

WhatTheFean is dé website voor en door jongeren tussen 12 en 23 jaar in Heerenveen en omliggende dorpen. Ontwikkeld door een eigen redactie, echt Heerenveens dus. Lokaal maar wereldwijs, samenwerkend maar onafhankelijk, betrokken maar eigenwijs. De site brengt nieuws, feiten, weetjes, meningen, leuke dingen, opmerkelijke zaken, events, noem maar op. En jongeren kunnen via de site antwoorden krijgen op vragen over onderwerpen waarmee zij bezig zijn of waarover ze inzitten. WhatTheFean is onderdeel van CJG Heerenveen, Centrum voor Jeugd en Gezin en van het Jongerenwerk van Welzijnsorganisatie Caleidoscoop.

Op de foto: Edwin van de vrijwillige Klussendienst helpt met het verhuizen van de tafels