Financieringsadvies in Friesland

Wij bieden financieringsadvies vanuit Heerenveen en Workum

Bent u van plan een bedrijf te starten of een onderneming over te nemen? Of heeft u behoefte aan financieringsmogelijkheden om verder te groeien of te investeren, of voor herfinanciering van bestaande leningen?

Bij Priore ontzorgen wij u van A tot Z bij het opstellen van uw financieringsaanvraag, het kiezen van de best passende financieringsvorm en het voeren van de gesprekken met potentiële financiers.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door een deskundig en interdisciplinair team dat afhankelijk van uw behoefte is samengesteld uit financieringsspecialisten, accountants en fiscaal juristen. Op die manier is een brede en efficiënte toetsing van uw plannen gewaarborgd en bent u verzekerd van uitgekiend financieringsadvies dat het beste bij uw situatie past.

Priore eerste accountantskantoor met keurmerk:
ERKEND FINANCIERINGSADVIES MKB door Stichting MKB Financiering

Dat Priore niet stilstaat in de ontwikkeling blijkt uit het onlangs toegekende keurmerk:

ERKEND FINANCIERINGSADVIES MKB door Stichting MKB Financiering.

Hiermee is Priore het eerste accountantskantoor in Nederland dat dit keurmerk mag dragen.

Als gevolg van de toegenomen financierings- en liquiditeitsbehoefte in de MKB markt, is financiering een uiterst actueel thema. Bovendien wordt het door de digitalisering van de banken en de toetreding tot de markt door nieuwe financieringspartijen, voor ondernemers steeds lastiger het juiste pad te vinden.

Priore heeft met Tom Boersma de kennis en ervaring van een gekwalificeerde financieringsadviseur in huis. Tom is met zijn persoonlijke titel als Erkend Financieringsadviseur een van de eerste adviseurs op zijn gebied in Nederland.

Afspraak maken

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookieprotocol, Klachtenregeling en Privacyverklaring